PRESENTKORT

En fisketur brukar bli en uppskattad present vare sig det sker som julklapp eller födelsedagspresent, eller varför inte som erkänsla eller tack för väl utfört arbete. Presentkort kan köpas som gäller för 3 – 5 personer.

Även en delsumma kan betalas till exempel 3500 SEK. Observera (!) dock att det är på Presentkortköparens eget ansvar att se till att denna mindre summa kompletteras med inbetalning av minst ytterligare 1500 kr om fisketuren ska kunna genomföras! Om två deltagare kan ragga upp en tredje så är det problemet löst.

Presentkortets giltighetstid är 18 månader från köpdatum eller enl ök.
hn_banner_presentkort_1280x400_01

 

BETALNING

Görs till plusgiro 926 77 05-3
Uppge gåvomottagarens och köpares namn som också bekräftas i mejl med datum då förskottet betalas.

 

STANDARDPRISER

5000kr innebär att upp till 3 personer kan åka ut och festfiska under en heldag (ca 8 timmar) 6000kr gäller för 4 personer. Chansen finns alltså att även givaren får följa med! I priset ingår alltid lån av fiskeutrustning och flytoveraller/västar. Mot överenskommelse ingår även cateringpaket a 250kr extra per person (Grillad eller kall lunch, kaffe m dopp, kalla drycker och snacks).
Om möjligt hjälper jag även till att tipsa om logi.

 

BARNRABATT

2 vuxna + 2 – 4 barn åker ut för samma pris som 3st vuxna (5000 SEK).

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Ett företag som beställer presentkort faktureras på vanligt sätt. Medan privata givare ofta ringer eller mejlar och bokar upp en dag samtidigt som de beställer ett presentkort och betalar i förskott. Andra uppskattar att ge bort gåvan i form av ett öppet presentkort. Det innebär att jag mot förskottsbetalning skickar ett signerat presentkort tillsammans med broschyr till önskad adress. Vid ”sista-minuten-present” kan jag även mejla ett kort för egen utskrift. Jubilaren, arbetskamraten, hjälpsamme grannen, bästa kompisen, maken, makan, sonen, pappan eller vem det nu är som ska avtackas eller firas, kontaktar sedan mig för att finna ut lämplig dag för fiskeäventyret.

Giltighetstid för utnyttjande är 18 månader!

 

KONTAKTA HANS FÖR MER INFO

[contact-form-7 id=”186″ title=”Kontakt form”]
MAIL nordin.fiske@telia.com         TEL +46 (0)8-739 39 15         MOB +46 (0)70-438 49 68