BÅT & UTRUSTNING

I priset för guidning ingår flytoverall eller flytväst till samtliga. Uppge gärna längd och cavikt på alla deltagare för lämpliga storlekar. Vid större gruppevenemang där fler båtar är inblandade är jag huvudansvarig för såväl utrustning som för service säkerhet och att alla guider har godkänd behörighet  utbildning och övriga kvalifikationer för uppdraget. Båtarnas storlek kan variera något.

hn_banner_batoutrusning_01_1280x600

 

BÅT

Standardåten är en 630 cm Silver Eagle med mycket hög sjövärdighet och plats för 6 icke fiskande passagerare. Vid trolling tar båten 5 fiskande kunder. Vid spinnfiske och mete 4st (5st – till ett lägre individpris -kan trängas utan problem om vänskapen är god). Båten är fullt utrustad, med planerboardmast, djupriggar, ekolod, kartplotter, GPS o s v, samt en 140hk 4-taktsmotor och en extra elmotor. Maxfart ca 35knop. Vid större grupper kan båtarna variera något i model och storlek ca 6 -11m.

 

FISKEUTRUSTNING

I priset ingår lån av beten och fiskeutrustning från ledande märken och redskapstillverkare till alla som inte har med eget.
Dagens urval av fiskeutrustning anpassas till vad vi kommit överens om när det gäller fiskemetod eller artinriktning. Tungt gäddfiske eller fiske med jerkbaits kräver sin utrustning, Abborrjiggning har sin, liksom Ismete eller vertikal jiggning efter gös osv.