Gör din bokning.


Skriv om hur många ni är och om dina önskemål för din fisketur. Priser ligger på ca 2.200 SEK per person + moms. Efter du har skickat en förfrågan kommer svar med offert inom kort till din email.

Skicka ett mail

Gör din bokning.


Fyll i dina uppgifter och skicka en bokningsförfrågan. Efter du har skickat en förfrågan kommer svar med offert inom kort till din email.

  1. Dina Uppgifter

  2. Heldag eller Halvdag (+6% moms)

  3. Datum (Ge gärna fler förslag)

  4. Meddelande och önskemål

  Vad som ingår.


  I priset ingår lån av all fiskeutrustning, samt flytoveraller eller västar. Du kan även lägga till Matpaket och meddela om speciella önskemål. Du kan boka en Heldag (max 8 timmar) eller en Halvdag (max 4 timmar) och det rymmer max 5 personer per båt, max 4 personer per båt är ideellt.

  Betalningsvillkor.


  Betalning mot faktura till Plusgirokonto 926 77 05-3. Checkar eller kreditkort accepteras inte. Betalning vid flerdagarsbokning sker i förskott enligt överenskommelse.

  Matpaket & Catering.


  Matiga kött/fisk/pasta-sallader och eller baguetter, grillning eller varm soppa/gryta. Kaffe eller te, öl/ juice/ mineralvatten, bullar & snacks. Även möjligheter till mer påkostade menyer och paket och inhyrd kock.

  Logitips.


  Till självkostnad. Priset varierar med önskemål och standard, självhushåll eller helpension etc. De mest populära boendeformerna ligger i regel i direkt anslutning till respektive fiskevatten.

  Knyta band, Kvalitet & Säkerhet.


  Sportfiske är en unik och engagerande aktivitet i en frisk naturlig avkopplande atmosfär, för den som söker en avspänd och äventyrlig upplevelse till konferens, personalaktivitet, kickoff och kundevenemang. En bra aktivitet kan inspirera och entusiasmera, stärka befintliga band och knyta nya. Vi är väl utbildade guider och vi tummar aldrig på säkerhet, kvalitet, service och omsorg.

  Skicka ett mail