Hade nog föreställt mig en sommar med mycket privat fiske – äntligen!  Men så blev det ju inte! Med två undantag. En mysig dag tillsammans med barnbarnet Amanda och hennes mor där vi metade braxen mört och abborre. Och en fantastisk resa till Nordnorge i juli med bror min. I övrigt kopplat av med ledighet mellan ett dussintal guidningar. Det har varit folk från hela världen – Afrikaner, Kineser, Australien, Spanjorer och Fransmän Tyskar och Belgare… barnfamiljer och kick offs mm. Som vanligt handlar det mest om sightseeing och då och då ett eller annat napp, gädda och abborre mest.

Även någon dag dag utan ett enda napp! Men nu kommer hösten och med den löften om dagar då det sprakar av huggvilja. Storabborren är på väg in från djupfjärdarna och de fria viddernas jakt på småfisk, gäddan lämnar successivt sitt sommarbete och blir lättare att komma åt på grunt mer vind-skyddat vatten igen September kan bjuda på fantastiskt fiske.

I oktober kommer även havsöringen igång.  Så välkommen med förfrågningar – Det är aldrig för sent att bli en bättre fiskare – eller att bara ha en härligt avkopplande dag på bra fiskevatten.  För övrigt – Ett stort Tack! :  alla kollegor, stamkunder och annat ”löst folk” som uppvaktat och skickat hälsningar på födelsedagen. Det kändes Gott… bugar allra ödmjukast.  Ses på sjön!