Nu börjar det nog rycka ordentligt i fisketarmen hos många. Vad är då bättre än att försöka få till en fiskedag? Fram till mitten av Maj handlar äventyret mest om havsöring och gädda. Öringfisket här i Stockholms skärgård har kommit igång riktigt bra – den positiva trenden de senaste åren fortsätter alltså och är mycket glädjande.

Högsäsongen brukar sträcka in mot mitten av Maj. Öringfisket kan dessutom ofta kombineras med gäddsprattel om man vill det. Skärgårdsgäddan är som vanligt så här tidigt på säsongen dock lite nyckfull med stora mängdfångster ena dagen och plötsligt knepigare nästa dag. Men för den som drömmer om storgäddan är årstiden den rätta, de ska ju alla in mot lekområdena så här års.

De senaste dagarna har gäddfångsterna varit hyggliga med ca 10 – 30st per dag med toppar 4-5kg. De flesta fångade på små jerkbaits. En dag var fisket riktigt surt med endast 3 smågäddor upp! Från mitt favoritvatten för stor gädda Vättern rapporteras dock i vanlig ordning redan flera fångster på gäddor över 15kg.

Tyvärr stals nya båtmotorn precis före påskhelgen. Alla storslagna planer förändrades med detta, de guidningar som varit inbokade innan ersättningsmotorn kom på plats kunde kollegor ta hand om. Men nu är jag sedan några dagar alltså igång igen. Och som vanligt kommer jag att erbjuda mina tjänster 7 dagar i veckan hela säsongen. Med nappgaranti och garanterat fullt engagemang för alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet, och för både små och stora grupper. Hjärtligt välkommen alltså att maila ringa eller begära offert.

// Hälsar Hans Nordin.

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor.

T                +46 (0)8-739 39 15
             +46 (0)70-438 49 68

Skicka ett mail

Livskvalitet kan bestå i en behaglig förväntan- på nästa fisketur.

Boka en FisketurBoka för Företag