Gamla och nya kunder hälsas hjärtligt välkomna till vårens fiske som återigen får en tidig start efter ännu en mild vinter. De sista isarna har försvunnit i rasande fart med den vårvärme vi nu har. En lång utdragen vår ger ett stort fönster för fiske i naturen när även den sprakar som mest. Ut och njut!

JUST NU är det tid för skärgårdens silver – havsöringen. Den fiskas hela mars och april och är en fin utmaning i skärgårdsvikarna. Samtidigt finns verkligt goda möjligheter till några extra veckors spännande fiske efter gädda. Mars och aprilveckorna före leken är en guldtid för stor gädda.

I MAJ och Juni kommer så även Gösen och Abborren igång ordentligt. Under den perioden brukar flötmetet med levande strömming vara mest populärt – en fiskemetod som mer än någon annan kombinerar avkoppling med spänning och adrenalinpåslag – när flötena dyker! Annars fungerar även jigg och trolling för gösen.

ALLA FISKEMETODER är möjliga under hela året: Spinnfiske, jerkbaitfiske, vertikal och klassisk jiggning, trolling, och mete i olika former.

För mer information eller bokning mejla eller ring på mobilen.

// Hälsar Hans Nordin.

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor.

T                +46 (0)8-739 39 15
             +46 (0)70-438 49 68

Skicka ett mail

Livskvalitet kan bestå i en behaglig förväntan- på nästa fisketur.

Boka en FisketurBoka för Företag