Vill du fånga ditt livs fisk? Känna urkraften! Har du liksom jag själv fått gåshud när du sett en nervös John Wilsson flåsa och svettas på Discovery Channel ? Eller kanske läst Fiskefebers smittande reportage från Brittish Columbia? Eller hört om Stockholmaren Calle Gårdmans 270kg Stör fångad i Fraser River hösten 2004? Eller kanske läst min egen oktober-rapport från årets resa här på hemsidan ? Stören i Fraser River har givit mig mitt livs fiskeupplevelse. Man gör ett mothugg med FULL kraft – och vad händer – tvärstopp – och sedan börjar cirkusen! En stöt i axlarna och ett kraftigt ryck i armarna – händer som krampaktigt håller ännu hårdare i ett bågnande spö – en rulle som skriker när expresståget drar iväg – en 150 lbs flätlina som sprutar ut trots att bromsen är så hårt åtdragen att linan inte kan dras ut för hand – en guide i båten som ropar ” He’s gonna jaaump – be redyy!” medan ögonen är hypnotiserade på den sträckta fisklinan som allt snabbare reser sig mot ytan – och hur vattnet en sekund senare exploderar 50m bort när en hajliknande fiskkropp skjuter upp och landar i ett magplask – och sedan drar iväg på nytt…medan adrenalinet pumpar i hela kroppen och man tokvevar för att fånga upp slacklinan… Stören är en bullfajter från början till slut. En fiskedag på Fraser River är detsamma som fångstgaranti. En normal dag ger 10-15 landade fiskar ca 10-70kg styck per båt (guide + 3 fiskare). Under min egen resa i oktober 2005 snittade vi 16-17 fiskar per dag, med flera dramatiska dubbelhugg. Toppfisken en 8-fotare vägde 130-140kg. Den största som tappades uppskattades till ”Giant” d v s en fisk på minst runt 300kg. Den bogserade runt oss en halvtimme innan den lossnade. Vill du uppleva ett fantastiskt äventyr på världens bästa Störvatten. I omgivningar som även bjuder på stora djur- och naturupplevelser – och dessutom möjligheter till enastående laxfiske. Här har du chansen: Fem heldagars fiske under bästa fisketid i Fraser River 2-6 oktober 2006. Avresa 1/10, hemresa 7/10. Antalet platser är begränsade. Priset inkluderar: Flyg tur & retur Stockholm – Vancouver / Fem heldagars fiske med supertrevliga och professionella guider / Logi på Hotell / Frukost & lunch / Alla transporter till och från fisket / Fiskeutrustning & fiskekort. PAKETPRIS: ca 17775kr (kan justeras något beroende på dollarkurs). Maila eller ring för mer info och bokning 08-739 39 15, 070-438 49 68